Το καπηλειό του Κωστή

Μενού

Οι σπεσιαλιτέ μας:

Κοτοπουλίνο……………… Kotopoulino (Chicken with sauce)
Ξεψαχνισμένο κοτόπουλο με μπεσαμέλ. Αυτή η συνταγή δίνει διαφορετική αίσθηση στο κοτόπουλο και
προτείνεται στους λάτρεις του.

Κοτόπουλο Βιενουά ……………… Chicken Viennois (Chicken fillet with white sauce)
Φιλετάκι με λευκή σάλτσα. Η σπεσιαλιτέ μας στο κοτόπουλο δεν τελειώνει!

Τζιγεροσαρμάς……………… Tzigerosarmas (Traditional – lamp liver & rice in lamb’s stomach membrane & cream)
Παραδοσιακό φερμένο από παλιά.
Φαγητό περιζήτητο μέχρι και σήμερα, μαγειρεμένο συκώτι με ρύζι, τυλιγμένο με σκέπη και θαμμένο σε κρέμα γιαουρτιού.

Εξοχικό……………… Exochiko (Baked pork with vegetables in cooking foil)
Συγκεντρώνει το βλέμμα κάθε καλοφαγά, μαγειρεμένο σε αλουμινόχαρτο κάνοντας το χοιρινό να ξεχωρίζει, δίπλα σε διάφορα λαχανικά.

Ντιβενίλ……………… Divenill (Veal wrapped in eggplant with sauce)
Αν δεν είστε από τις Σέρρες και ο δρόμος σας δε σας φέρνει συχνά από δω, τότε σίγουρα πρέπει να το δοκιμάσετε! Μοσχαράκι φωλιασμένο στη μελιτζάνα με άφθονη μπεσαμέλ.

Αϊβαλιώτικο……………… Aivaliotiko (Chicken and pork with sauce)
Κοτόπουλο και χοιρινό ήρθαν, γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν. Κουμπάρος αυτών η μπεσαμέλ. Κοτόπουλο & χοιρινό με μπεσαμέλ.

Σουτζουκάκια Σμυρνέικα ……………… Soutzoukakia with red sauce
Γουρουνόπουλο Κρασάτο ……………… Pork cooked in wine
Βουβάλι (ντόπιο) ……………… Buffalo (Domestic)
Μοσχάρι «καπαμά» ……………… Veal “Kapama”
Μοσχάρι κρασάτο ……………… Veal cooked in wine

 

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το μενού μας εδώ.